Tarieven

Een sessie duurt gemiddeld genomen één tot anderhalf uur, het aantal sessies dat nodig is om jouw doel te behalen is afhankelijk van jouw wens. In een telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we in het kort de huidige situatie, jouw wensen en behoeften. Aan de hand hiervan wordt jouw hulpvraag geformuleerd. Het kan zijn dat er gedurende de sessies er ook andere behoeften naar boven komen. Blokkades die bijvoorbeeld eerst niet zichtbaar waren. In overleg bespreken we de werkwijze, het aantal sessies en de mogelijkheden. 


Het aantal sessies dat nodig is, is per persoon verschillend en afhankelijk van het traject en tempo. Mijn ervaring is dat 4 - 6 sessies veelal voldoende zijn. 


Ik vind het belangrijk dat iedereen in staat moet zijn om coaching te kunnen volgen. Aangezien het in de meeste gevallen niet vergoed wordt, doe ik een percentage van mijn werk naar rato. Heb je niet de financiële middelen om gebruik te maken van mijn diensten, dan zoeken we naar een gelijkwaardige oplossing. Dit kan betekenen dat we een ander bedrag overeenkomen of dat je zelf iets wilt aanbieden of dienst wilt ruilen. Stel hierover gerust vragen. 

Kennismakingsgesprek

(telefonisch, ongeveer 15 - 20 minuten)

Gratis

Coachinggesprek 

€ 60,--  per uur

KIE-sessie

€ 60,-- per uur

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief voorbereiding, verslaglegging en eventuele materialen en bedoelt voor particulieren.

Voor de zakelijke dienstverlening maak ik graag een offerte.

  • Coaching wordt in de meeste gevallen helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Indien je een PGB hebt, kan hieruit de coaching betaald worden. Bespreek dit altijd vooraf met jouw contactpersoon van de gemeente. 
  • Je werkgever kan er eventueel voor kiezen om (deels) de kosten van coaching voor zijn rekening te nemen. Dit wordt regelmatig gedaan in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Bespreek voorafgaand de mogelijkheden met je werkgever.
  • Indien je als ZZP'er werkt, kun je het coachingtraject onder scholingskosten of persoonlijke ontwikkelingskosten aftrekken. De BTW kun je via de omzetbelasting terug krijgen. Informeer hierover bij je boekhouder.   


  Voorwaarden

  • Het coachinggesprek vindt plaats op locatie Langereis. In overleg is een andere locatie mogelijk, ook is online een optie.
  • De afspraak is tot 48 uur voor aanvang van het gesprek kosteloos te annuleren. In andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
  • Wil je een afspraak verzetten? Als je dit tijdig doet is het altijd mogelijk. 
  • De betalingstermijn bedraagt 2 weken.
  • Indien het coachinggesprek op een locatie elders plaatsvindt, wordt er € 0,19 per gereden kilometer in rekening gebracht.